Zaalverantwoordelijke/werkvloerbegeleider Horeca Maatwerk (deeltijds)

in Niel

Vlotter, een sociale onderneming met een 💚 voor mensen!


Vlotter is een kwalitatief sterke en veelzijdige partner voor bedrijven, organisaties en individuen. Vanuit de zorg voor mens en maatschappij ontwikkelde zich binnen de organisatie een heel divers aanbod aan activiteiten.

En hierbij stopt het niet, want Vlotter draagt innoveren en groeien hoog in het vaandel.

https://www.vlotter.be/nl

Een zaalverantwoordelijke met een hart voor horeca én een hart voor mensen!

Bij vlotter Facilities, een maatwerkbedrijf, staan we niet alleen voor het leveren van uitstekende horecadiensten, maar ook voor het creëren van kansen voor iedereen in de samenleving. Onze projecten, waaronder ’t Steencaycken, De Tuin van de Chef en Buurthuis Boomkewies, zijn ontworpen om een breed publiek te bedienen en tegelijkertijd een inclusieve werkplek te bieden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij ons is maatschappelijke winst even belangrijk als economische winst. 

Als zaalverantwoordelijke-begeleider speel je een essentiële rol in het draaiende houden van de zaal en het bedienen van onze gewaardeerde klanten. Maar daar stopt het niet. Je bent ook verantwoordelijke voor het inroosteren van medewerkers en het ondersteunen bij diverse taken. Het mooie van deze rol is dat je niet alleen operationeel leidinggeeft, maar ook een coachende rol vervult. Je begeleid en ondersteunt onze medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt van begin tot einde. Samen met heb bouw je aan vaardigheden en help je competenties versterken, met als uiteindelijke doel om hen te helpen bij het creëren van een stabiele toekomst in de horecasector.

 

Als zaalverantwoordelijke-begeleider bij Vlotter Facilities krijg je niet alleen de kans om je passie voor horeca uit te oefenen, maar ook om een verschil te maken in mensenlevens. Kom bij ons en word een deel van een team dat niet alleen fantastische diensten levert, maar ook een positieve impact heeft op de samenleving. Join us in serving with purpose!

Is jouw interesse gewekt? Bekijk dan zeker even het ruimere functieprofiel in bijlage.

In ruil voor jouw inzet kan je rekenen op een vast contract van onbepaalde duur. De vroege avonden (we sluiten op weekdagen om 20u en in het weekend om 21u) maken het een pak makkelijker om de work-life balance te leggen. Weekendwerk hoort er ook zeker bij, maar we zorgen in samenspraak voor een gezonde afwisseling in je rooster. Het loon volgt het barema van de sector, waarbij er een toeslag wordt geteld voor avonduren (13%), en weekenduren (20%). We sluiten in de zomer 2 weken collectief en ook in december nemen we met z'n allen een weekje rust. Er zijn bovendien nog een flink aantal bijkomende verlofdagen die je vrij kan inzetten. We voorzien eco-cheques en een bijkomende septemberpremie naast verlofgeld en eindejaarspremie en een hospitalisatieverzekering na 6 maanden dienst. Voor de sportievelingen onder ons bieden we een fijne fietsvergoeding aan.

Je werkt binnen een enthousiast team dat je met open armen zal verwelkomen.

Solliciteren kan tot 31/5/2024

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?