Kok-Begeleider horeca-projecten Vlotter Facilities

in Niel

Vlotter, een sociale onderneming met een 💚 voor mensen!


Vlotter is een kwalitatief sterke en veelzijdige partner voor bedrijven, organisaties en individuen. Vanuit de zorg voor mens en maatschappij ontwikkelde zich binnen de organisatie een heel divers aanbod aan activiteiten.

En hierbij stopt het niet, want Vlotter draagt innoveren en groeien hoog in het vaandel.

https://www.vlotter.be/nl

Kok-Begeleider

Bij vlotter Facilities, een maatwerkbedrijf, staan we niet alleen voor het leveren van uitstekende
horecadiensten, maar ook voor het creëren van kansen voor iedereen in de samenleving. Onze projecten, waaronder ’t Steencaycken, De Tuin van de Chef en Buurthuis Boomkewies, zijn ontworpen om een breed publiek te bedienen en tegelijkertijd een inclusieve werkplek te bieden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij ons is maatschappelijke winst even belangrijk als economische winst. 

Als kok-begeleider bij Vlotter Facilities krijg je niet alleen de kans om je passie voor horeca uit te oefenen, maar ook om het verschil te maken in mensenlevens. Kom bij ons en word een deel van een team dat niet alleen fantastische diensten levert, maar ook een positieve impact heeft op de samenleving.

Als kok-begeleider ben je verantwoordelijk voor het draaiende houden van de keuken, het voorbereiden, bereiden en afleveren van kwalitatieve gerechten.  Vanuit een coachende houding neem je mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt van a tot z mee in dit proces. Naast die lekkere gerechtjes op tafel toveren heb je ook als doel onze werknemers te versterken en te helpen in het uitbouwen van hun competenties.  In deze functie krijg je de tevens de ruimte om op basis van suggesties van klanten en eigen ervaring veranderingen in het menu voor te stellen aan de coördinator. Je maakt je de principes van de bestaande werking eigen, en bouwt mee aan het succesverhaal.
Ook stockbeheer behoort tot je takenpakket.

Bekijk zeker even het uitgebreide functieprofiel in bijlage

 

In ruil voor jouw inzet kan je rekenen op een vast contract van onbepaalde duur. De vroege avonden (we sluiten op weekdagen om 20u en in het weekend om 21u) maken het een pak makkelijker om de work-life balance te leggen. Weekendwerk hoort er ook zeker bij, maar we zorgen in samenspraak voor een gezonde afwisseling in je rooster. Het loon volgt het barema van de sector, waarbij er een toeslag wordt geteld voor avonduren (13%), en weekenduren (20%). We sluiten in de zomer 2 weken collectief en ook in december nemen we met z'n allen een weekje rust. Er zijn bovendien nog een flink aantal bijkomende verlofdagen die je vrij kan inzetten. We voorzien eco-cheques en een bijkomende septemberpremie naast verlofgeld en eindejaarspremie en een hospitalisatieverzekering na 6 maanden dienst. Voor de sportievelingen onder ons bieden we een fijne fietsvergoeding aan.

Je werkt binnen een enthousiast team dat je met open armen zal verwelkomen.

Solliciteren kan tot 01/06/2024

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?